Black Devils weer 'On The Road'

BLACK DEVILS  WEER  'ON THE ROAD'

Eindelijk  is het zo ver! De van oorsprong Helderse sixties rock band The Black  Devils gaan weer op pad. Het heeft de nodige moeite gekost om alle  muzikanten bij elkaar te schrapen - iedereen heeft zo zijn eigen bezigheden - maar het is wonder boven wonder gelukt. De laatste tijd is er flink geoefend en zoals vanouds gaan de bandleden er weer flink tegenaan.

De in het zwart geklede Devils hebben hun repertoire maar eens op een hoop gegooid en besloten dat er maar eens ruimte moest komen voor wat variatie. Alle ouwe krakers van de Beatles, Stones en Creedence Clearwater Revival uit de jaren zestig zijn natuurlijk vertegenwoordigd. Nieuw is echter dat de band ook het betere repertoire uit de jaren zeventig niet meer schuwt, dus ook nummers van The Shadows, Thin Lizzy, Lynyrd Skynyrd, Fleetwood Mac, Stevie Ray Vaughn en Cream zijn aan het toch al omvangrijke repertoire toegevoegd. Aangezien deze combinatie niet veel voorkomt is het interessant voor zaaleigenaars om de Black Devils eens een keer te laten optreden.

Met Fender gitaren en Vox/Fender versterkers wordt exact het juiste geluid van vroeger weer teruggehaald. Dat is dus smullen geblazen voor de echte liefhebber van goud van oud, terwijl jongeren zich uit de naad kunnen dansen bij de stevige en dampende rock ’n roll klanken die de band moeiteloos te voorschijn tovert.

Drie originele leden van het eerste uur zijn nog steeds van de partij terwijl de overige twee plaatsen ingenomen zijn door een aantal gerenommeerde Westfriese musici. Aangezien iedereen voor z’n lol speelt en niemand er van hoeft te leven kan de band voor een zacht prijsje optreden.

Het repertoire is geschikt voor de kroeg, een bedrijfsfeest, iemand die z’n 50-ste verjaardag viert, maar je kan de Devils ook zo op de kermis neerzetten. Geen probleem!

Bezetting sinds 2012:

Claus Komen (Basgitaar, Vocals)
Theo Dokter (Orgel)
Cees Groen (Sologitaar, Vocals)
Ron Pronk (Drums)
Info/Boekingen ma-vr 9.00 – 17.00 uur  0227-511268
Buiten deze uren: 072-5158316  b.g.g. 072-5815224

Permalink

- Black Devils -- Biografie »