Ron Pronk:

Een allround drummer heeft in verschillende bands gespeeld, met als langste tijd BarbeQue, waar hij met de band in vele zalen de menigte mee vermaakt heeft.

Rock en blues zijn voor Ron geen probleem.

Kees Groen:

Kees kunnen wij tot Noord-Hollands beste gitaristen rekenen. Hij heeft in The Lights, Purple Haze, Tequila, Choice, en Big Deal gespeeld.

Kees kan zijn gitaar bij de Devils heel goed gebruiken en komt heel goed tot zijn recht bij de nieuwe en oude rockers.

Claus Komen:

Claus was bassist in een groot aantal Westfriese professionele all-round bands en heeft zo’n dertig jaar getoerd langs elk denkbare dansgelegenheid van Nederland. Speelde o.a. met Han Wellerdieck in the Lights die in 1968 nog een singeltje uitbrachten. Gek genoeg was dit combo uit Noord-Scharwoude meer populair in het oosten van het land dan bij het Westfriese thuisfront.

Diezelfde Lights stonden eind jaren zestig in Den Haag ook nog op een groot popfestival met de Golden Earrings, Q 65 en legio andere Haagse bekende bands. De manager van The Lights was Ben Essing, de roemruchte organisator die er in slaagde the Beatles in 1964 naar Nederland te halen.

Daarna vertoefde Claus jarenlang in de kermisband the Bluebirds waarmee hij elke zaal in de kop van Noord-Holland onveilig maakte. Midden jaren tachtig ontmoet hij een aantal ex-Devils en maakt samen met hen onder de naam the Blackbirds het album “The rocking sounds of the early sixties”. Claus is verantwoordelijk voor de zang bij the Black Devils.

Aan z’n stemgeluid is precies te horen waar zijn ‘roots’ liggen: bij Joe Cocker, Mink de Ville, Creedence Clearwater Revival, Frankie Miller en natuurlijk de Rolling Stones. Claus kan zó hard brullen dat sommige mensen er van overtuigd zijn dat hij niet eens een microfoon nodig heeft. Een voorbeeld: als Claus het intro uitschreeuwt van het Beatles nummer Mr.Moonlight, krimpen alle andere bandleden in elkaar! Samen met drummer John zet hij een ongelooflijk strakke en swingende ritme sectie neer waarbij je gewoon niet stil kunt zitten. Claus is ook helemaal gek van het merk Fender en slaagt er altijd weer in om de originele sixties apparatuur te pakken te krijgen.

Theo Dokter:

De Black Devils begonnen als amateuristisch schoolbandje, maar een jaar later was de band al onverslaanbaar voor de concurrentie en werd er elk weekend gespeeld voor bomvolle zalen. Er volgden nog wat personeelswisselingen: drummer Jits Bijpost, slaggitarist George Evers en drummer Piet Schrijver maakten ook deel uit van de band.  Theo is als enige over van de originele bezetting die tot eind 1965 heeft bestaan.

Na het uiteenvallen van de Devils richtte Theo zijn eigen formatie The Gonks op die gespecialiseerd was in de nieuwste muziektrend van dat moment: de Rhythm & Blues, met veel repertoire van de Spencer Davis Group en de Small Faces. Daarna werd Theo gevraagd om mee te doen met de populaire kermisband The Rocking Four, waar hij z’n oude maatje Jits Bijpost uit de Black Devils weer tegenkwam. Ook Henk Geels maakte jarenlang deel uit van deze formatie voordat hij z’n muziekbureau begon.

Met de Rocking Four heeft Theo vier jaar lang bij nacht en ontij alle kermissen van West-Friesland afgelopen totdat familiaire verplichtingen hem deden besluiten om er mee te kappen. Bij elke Black Devils reünie was Theo echter van de partij en ook nu zit hij er weer bij.

Theo beschikt over een veelzijdige instrumentbeheersing en zorgt met zijn orgel voor een stabiele muzikale achtergrond. Dat Jerry Lee Lewis, de man van de pumping piano bij hem hoog in het vaandel staat is natuurlijk geen verrassing. Hier volgt ook nog een tip: als je met hem in gesprek raakt, maak het dan niet te lang, want voordat je begrijpt wat er aan de hand is, heeft Theo je al ergens voor of tegen verzekerd……